avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletaX32

Activitate nicoletaX32

Se intelege foarte bine. Un avocat in drept stie ca ce spun este real . Un cititor simplu, logic ca nu stie ordinea fireasca a fapte si lucruri. Apelul NU s-a pus inca. Astept comunicare. Tot ce a fost pana acum a fost pe fond.
Tot ce am spus a fost probat (cu act original direct in mana judecator ) a verificat fiecare act cu stampila, semnaturi, institutii etc... Sora mea depune intr-una ca actele mele platite pentru cimitire, decese, spitale, creditele lor, sunt FALSE. De fapt, trage de timp ca sa NU achite partea de bani ceruta de mine ( pentru tot ce am facut ). Judecatoria de sector s-a enervat si ne-a pus la TRIBUNAL. Sora mea are si niste Plangeri Penale ( am fost batuta in strada de vecinii ei, ) ca sa renunt la drepturile mele/ a pus detectiv ( sa afle unde lucrez )/ apoi a facut afirmatii nefondate la posturi radio ( de mine, parinti si ce este in dosar ).
A cerut instanta judecatorie de sector sa mi se anuleze toate drepturile/ sa fiu data afara din casa ( pentru care am platit atatea )/ si EU sa fiu cea care ii achita bani ( ea nu a stiut ca daca pui in instanta actiune achiti atat de mult )
Pana acum avem 190.000 lei ( 2 ani instanta ) de platit cu cheltuieli cu instanta
NU vrea sa recunoasca ce am platit eu/ nici drepturile mele de mostenitor
Dar vrea bani necuveniti (SULTA ) - ea este cea care nu a facut nimic 25 de ani
DA. Intervine o sanctiune in cazul ei (reclamanta ) pentru ca nu se bazeaza pe acte, nimic, ci DOAR MINTE in fiecare sedinta ca actele mele sunt false. Proba actelor (inmormantari, facturi, deconturi spitale, plati impozite, credite, utilitati ) au fost facute de Judecator cu act direct in mana, control fiecare rand, stampile semnaturi, fise, etc...

Si desi, s-a vazut adevarul ca eu am acte reale platite de mine, Judecatoria s-a saturat si a pus Tribunal si Parchet impotriva reclamanta pentru minciuni.

Eu pot face proba din nou. Pentru ca sunt acte facute de institutii, cimitire, spitale

Doar ca am cerut INLATURAREA EI si DECADEREA DIN DREPTURI. Sunt 2 ani de instanta in care nu a facut altceva decat m-a jignit in instanta si la radio.
Pe scurt, eu am platit tot (operatii parinti, decese, cimitire, taxe, utilitati casa si eabilitare bloc . 25 de ani. Ea a vrut casa dar sa ma arunce in strada si fara sa imi achite nimic din ce am facut. M-a jignit in instanta si la radio. Casa parinti mi-a ramas mie, deoarece am facut dovada plati. Judecatoria de sector a vazut actele mele ( sunt cu stampile , reale ). Ea reclamanta, a pus text cum ca actele sunt false (desi au fost verificate de judecator ).
Numele meu este SAMFIRA DOINA ( sunt fata pe care soa mea si avocatii au facut-o pres la radio )
Scopul era sa ma dau la o parte si sa cedez drepturile mele.

Judecatoria a pus la Tribunal pentru ca sora mea minte impotriva mea ca sa nu achite banii cheltuiti de mine.
Eu am cerut DECADEREA DIN DREPTURI ( pentru refuzul de a mi se recunoaste 1/2 impartire cheltuieli intre mostenitori ).
Actele mele sunt reale. Sora mea nu a vrut sa achite drepturile mele cerute prin lege 1/2 impartire in mod egal cheltuieli si venituri. Doar ca a pus text cu facturile parintilor decedati si actele din spital sunt false. Din pacate pentru ea a fost verificat de Judecatoria de sector. Dar din cauza minciunilor ei ne-au pus la Tribunal. Eu am drept de DECADEREA ei din drepturi si NULITATEA succsorala pentru ea.

Sora mea a depus text in care spune ca actele parintilor decedati, facturile din spitale, tot ce am platit eu 25 de ani sunt false. Scopul ei era sa renunt la a cere drepturile mele. Suntem in succesiune din 2019. Am obtinut casa in instanta pentru ca am acte cu plati (impozite, reabilitare bloc etc..). Judecatoria a vazut ca minte dar ne-a pus la Tribunal. Eu mai am si alte acte cu care fac dovada cat rau a facut mie si parintilor.
Am castigat CASA in instanta, dar sora mostenitoare a pus text cu minciuni in instanta impotriva mea . Ce inseamna asta - Inchisoare sau pierderea drepturilor ?
Buna ziua, exista asa ceva ca motiv. Mi-a umilit parintii atat cat timp acestia erau in viata, cat si dupa moartea acestora prin depuneri false si pretentii absurde impotriva mea. Sincer, daca scopul ei este defaimarea familiei doar pentru a obtine bani, - eu gandesc altfel: NU am nevoie de o sora succesoare pe baza de minciuni, si nu vreau bani nemunciti obtinuti prin falsuri.

Am muncit pe rupte, si acum sunt cu 2 joburi, instanta mi-a cerut sa achit eu tot, in conditiile in care eu am castigat procesul. Actele si tot ce am cheltuit, cu parintii spitale si decese sunt acte reale.

Iar refuzul surorii mele de a plati jumatate din ce am cheltuit eu, inseamna neacceptarea succesiunii.

In atare conditii, ma vad obligata sa cer ca aceste drepturi sa imi revina doar mie
Am castigat drepturile mele ca mostenitor in succesiune impotriva surorii mele. Eu sunt Parata ea este Reclamanta. Dar ea depune mereu inscrisuri la dosar impotriva mea (toate fara sens real); -scopul fiind intarzierea dosar, abaterea atentiei instanta asupra altor discutii NU de fond Succesiune. A pierdut la sedinta 8

In ianuarie avem sedinta 9, Nu va veni dar va face depuneri din nou.
Am cerut Excluderea ei- motiv: - depuneri agresive impotriva mea si fara temei legal, hartuire si calomnie, umilirea mea in instanta cu ajutorul avocatului ei, depuneri de falsuri la dosar ( avocatii mei le-au combatut pe toate), si cer daune: pentru parintii decedati umiliti, daune morale si de imagine pentru mine, impunerea ei la plata ( deja a platit cheltuieli cu expertiza imobil provizoriu), si plata cheltuieli de judecata cu acest proces; inclusiv daune din partea avocatului ei pentru defaimarea mea si a avocatilor mei.

Am voie sa o exclud?
Am voie sa fac Plangere Penala si la Parchet ?
Am voie sa fac Sesizare in Barou avocati impotriva avocat reclamanta pentru abuz in instanta ?

Va rog raspundeti

Este urgent
Actele sunt: facturi+chitante cu plati pentru cimitire, operatii spital, costuri apartament si utilitati bloc. Toate achitate de mine.
Sora mea nu a preluat nimic din cheltuieli.
Multumesc. Eu am acte reale fara falsuri, oare pot castiga in instanta?
Nu am banii ei, dar am declarat adevarul in acte depuse. Ce urmari poate avea in acest caz? Se poate ca legea sa ii permita ei sanse chiar daca minte?
Cine trebuie sa plateasca Reclamantul sau Paratul?

Am mai scris ceva timp in urma despre problemele dintre mine si sora mea. Pentru ca NU am actionat la timp, si i-am dat mana libera sa faca ce vrea, m- a actionat in instanta.
Problema dintre noi este foarte scurta:
Sora mea dupa deces parinti nu a colaborat cu mine, la fel cum nici in timpul vietii parintilor nu a interesat-o. Dar a verificat ce am facut pentru parinti la cimitir, a verificat ce plati am facut, cate joburi am, iar actiunea in instanta cuprinde:
- vina mea ca am inmormantat parintii unul intr-un cimitir, si altul in alta parte ( astia au fost banii dar nebuna de sora-mea nu pricepe)

Vrea sa fac puscarie pentru ca am ingropat parintii unde ea nu poate ajunge, ( mie imi ia o zi intreaga si tot ma duc de 2 ori pe luna)
Vrea sa nu mai fiu eu mostenitor ci doar ea ( am inteles ca nici asta nu se poate ); trebuie impartit la 2 indiferent ca nu-i place

Vrea sa -i achit eu daune si cheltuieli de jugecata, + onorariu, in conditiile in care ea a mintit cu acte false in chemarea catre judecata.

Nu m-a bagat in seama 30 de ani, si acum tranteste impotriva mea daune de plata, sa le achit eu sau sa fie executata silit.

CE trebuie sa fac sa o potolesc definitiv?

Am depus INTAMPINAREA si am scris in ea toate relele pe care le-a facut sora mea pana acum, ca sa ma inlature din dosarul de mostenitor. Am si dovezi. Dar oare legea ma va crede? NU este prea tarziu sa arat ce mi-a facut sora asta ? Vrea doar bani, intr-una m-a hartuit doar pentru bani.