avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am castigat CASA in instanta dar suntem la APEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am castigat CASA in instanta dar suntem la APEL

Am castigat CASA in instanta, dar sora mostenitoare a pus text cu minciuni in instanta impotriva mea . Ce inseamna asta - Inchisoare sau pierderea drepturilor ?
Cel mai recent răspuns: stancu. , utilizator 15:08, 20 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Faptul că în opinia dvs în.motivele de apel partea adversă a facut afirmații care nu sunt adevarate nu are relevanță,aceste afirmații trebuiesc dovedite/probate de partea adversa dvs putând sa le combateti prin întâmpinare.Oricum nu intervine nici o sancțiune sau intervine doar în cazul în care ar depune acte falsificate etc.
Trebuie sa castigati si in apel daca s-a declarat apel.
Aveti dreptul la aparare care îl puteți exercita singur sau prin avocat.
Puteti propune probe in aparare sau sa aduceți argumente concludente la proces.
Persoana nu va face nici închisoare si nici nu isi pierde vreun drept.
Pe scurt, eu am platit tot (operatii parinti, decese, cimitire, taxe, utilitati casa si eabilitare bloc . 25 de ani. Ea a vrut casa dar sa ma arunce in strada si fara sa imi achite nimic din ce am facut. M-a jignit in instanta si la radio. Casa parinti mi-a ramas mie, deoarece am facut dovada plati. Judecatoria de sector a vazut actele mele ( sunt cu stampile , reale ). Ea reclamanta, a pus text cum ca actele sunt false (desi au fost verificate de judecator ).
Numele meu este SAMFIRA DOINA ( sunt fata pe care soa mea si avocatii au facut-o pres la radio )
Scopul era sa ma dau la o parte si sa cedez drepturile mele.

Judecatoria a pus la Tribunal pentru ca sora mea minte impotriva mea ca sa nu achite banii cheltuiti de mine.
Eu am cerut DECADEREA DIN DREPTURI ( pentru refuzul de a mi se recunoaste 1/2 impartire cheltuieli intre mostenitori ).
Actele mele sunt reale. Sora mea nu a vrut sa achite drepturile mele cerute prin lege 1/2 impartire in mod egal cheltuieli si venituri. Doar ca a pus text cu facturile parintilor decedati si actele din spital sunt false. Din pacate pentru ea a fost verificat de Judecatoria de sector. Dar din cauza minciunilor ei ne-au pus la Tribunal. Eu am drept de DECADEREA ei din drepturi si NULITATEA succsorala pentru ea.

Sora mea a depus text in care spune ca actele parintilor decedati, facturile din spitale, tot ce am platit eu 25 de ani sunt false. Scopul ei era sa renunt la a cere drepturile mele. Suntem in succesiune din 2019. Am obtinut casa in instanta pentru ca am acte cu plati (impozite, reabilitare bloc etc..). Judecatoria a vazut ca minte dar ne-a pus la Tribunal. Eu mai am si alte acte cu care fac dovada cat rau a facut mie si parintilor.
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
DA. Intervine o sanctiune in cazul ei (reclamanta ) pentru ca nu se bazeaza pe acte, nimic, ci DOAR MINTE in fiecare sedinta ca actele mele sunt false. Proba actelor (inmormantari, facturi, deconturi spitale, plati impozite, credite, utilitati ) au fost facute de Judecator cu act direct in mana, control fiecare rand, stampile semnaturi, fise, etc...

Si desi, s-a vazut adevarul ca eu am acte reale platite de mine, Judecatoria s-a saturat si a pus Tribunal si Parchet impotriva reclamanta pentru minciuni.

Eu pot face proba din nou. Pentru ca sunt acte facute de institutii, cimitire, spitale

Doar ca am cerut INLATURAREA EI si DECADEREA DIN DREPTURI. Sunt 2 ani de instanta in care nu a facut altceva decat m-a jignit in instanta si la radio.

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa ambii parinti nicoletaX32 nicoletaX32 Succesiune cu acte false? Suntem 2 surori ( eu cea mare am ramas in casa cu cei 2 parinti, am avut grija de ei, operatii suportate din banii mei, ... (vezi toată discuția)
Pot castiga succesiunea, fara un mostenitor ? nicoletaX32 nicoletaX32 Am castigat drepturile mele ca mostenitor in succesiune impotriva surorii mele. Eu sunt Parata ea este Reclamanta. Dar ea depune mereu inscrisuri la dosar ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune, dupa 20 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua, tatal tatalui meu a decedat in 1996, in total mai sunt 4 frati. Vreau sa va zic ca nimeni nu a depus declaratie de acceptare a succesiunii, nu s-a ... (vezi toată discuția)