avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot castiga succesiunea, fara un mostenitor ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot castiga succesiunea, fara un mostenitor ?

Am castigat drepturile mele ca mostenitor in succesiune impotriva surorii mele. Eu sunt Parata ea este Reclamanta. Dar ea depune mereu inscrisuri la dosar impotriva mea (toate fara sens real); -scopul fiind intarzierea dosar, abaterea atentiei instanta asupra altor discutii NU de fond Succesiune. A pierdut la sedinta 8

In ianuarie avem sedinta 9, Nu va veni dar va face depuneri din nou.
Am cerut Excluderea ei- motiv: - depuneri agresive impotriva mea si fara temei legal, hartuire si calomnie, umilirea mea in instanta cu ajutorul avocatului ei, depuneri de falsuri la dosar ( avocatii mei le-au combatut pe toate), si cer daune: pentru parintii decedati umiliti, daune morale si de imagine pentru mine, impunerea ei la plata ( deja a platit cheltuieli cu expertiza imobil provizoriu), si plata cheltuieli de judecata cu acest proces; inclusiv daune din partea avocatului ei pentru defaimarea mea si a avocatilor mei.

Am voie sa o exclud?
Am voie sa fac Plangere Penala si la Parchet ?
Am voie sa fac Sesizare in Barou avocati impotriva avocat reclamanta pentru abuz in instanta ?

Va rog raspundeti

Este urgent
Cel mai recent răspuns: nicoletaX32 , utilizator 14:22, 23 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva ,mai ales pt motivele invocate de dvs.Avocatii angajați ar trebui să va lămurească ce puteti cere dvs ,ce poate cere ea,pana cand se poate modifica o acțiune etc.
Buna ziua, exista asa ceva ca motiv. Mi-a umilit parintii atat cat timp acestia erau in viata, cat si dupa moartea acestora prin depuneri false si pretentii absurde impotriva mea. Sincer, daca scopul ei este defaimarea familiei doar pentru a obtine bani, - eu gandesc altfel: NU am nevoie de o sora succesoare pe baza de minciuni, si nu vreau bani nemunciti obtinuti prin falsuri.

Am muncit pe rupte, si acum sunt cu 2 joburi, instanta mi-a cerut sa achit eu tot, in conditiile in care eu am castigat procesul. Actele si tot ce am cheltuit, cu parintii spitale si decese sunt acte reale.

Iar refuzul surorii mele de a plati jumatate din ce am cheltuit eu, inseamna neacceptarea succesiunii.

In atare conditii, ma vad obligata sa cer ca aceste drepturi sa imi revina doar mie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu sora mea din cauza moștenirii. cui mă adresez pentru amenințări scrise și verbale? nicoletaX32 nicoletaX32 Pentru amenintari in mass media, telefon si in public stradal, care este sanctiunea si cui ma adresez prima oara? Suntem 2 surori la parinti ( eu cea ... (vezi toată discuția)
Chemarea in judecata a mostenitorilor nicoletaX32 nicoletaX32 Cine trebuie sa plateasca Reclamantul sau Paratul? Am mai scris ceva timp in urma despre problemele dintre mine si sora mea. Pentru ca NU am actionat la ... (vezi toată discuția)
Succesiune după amândoi părinții. mai are sora mea vreun drept? nicoletaX32 nicoletaX32 Cine are drept de succesiune? Suntem 2 surori (eu sunt cea mare). Sora cea mica este casatorita si are 1 fata mare. In 1990-1994 a locuit cu noi (parintii si ... (vezi toată discuția)