avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaMS

Activitate ElenaMS

Acest lucru am întâmpinat și eu astăzi. Mi s-a cerut acordul pt mutarea temporară pe o funcție temporar vacantă. Mi-am dat acordul , dat problema este că în Dispoziție mi -a scris mutare pe funcția temporară , și atât. întrebarea mea este dacă m-ar putea afecta in vreun fel la expirarea termenului sau la revenirea colegei din CO creștere copil.. prin lege revin la funcția deținută înainte de mutare?

Cornel Vasile a scris:

Funcţionarul public poate refuza mutarea în cadrul altei structuri a autorităţii sau instituţiei publice în altă localitate, dacă se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 89 alin. (3). din Legea 188/1999. Refuzul nejustificat constituie abatere disciplinară. (art.91 alin.7 din Lg nr.188/1999).

nu stiu daca interpretez bine LEGEA 188. se face mutarea definitiva sau temporara doar pe o functie publica vacanta echivalenta si nu functie temporar vacanta. am nevoie de raspuns urgent
Sunt funcționar public inspector principal , Spclep. Mi s-a solicitat acordul pt mutare temporară pe o funcție temporar vacantă, urmând a mi se pune la dispoziție o alta funcție vacantă la momentul înființării. Conform LG 188 din ce am înțeles că nu se poate decât pe o funcție vacantă. Așa este