Nu povestea mea este ca tatal meu din prima casatorie avea 3 fete adica eu si surorile mele care 2 am ramas la tata in crestere. Tatal meu sa recasatorit cu actuala mama vitrega care si ea avea ( 2 copii din prima casatorie adica frati vitregi ) si inpreuna au mai facut ( 2 copii care unul din ei a murit ) sper ca pina aici ma-ti inteles. Apoi eu am plecat in strainatate sint casatorita de 18 ani in turcia. Si vreau sa spun ca tatal meu a decedat in anul 2005 dar a facut donatie , act vinzare cunparare la baieatu lui mama mea vitraga din prima casatorie a ei ..La notar au facut fals adica a spus ca are doar 2 baieti .VREAU sa spun ca eu nu am stiut nu am fost intrebata habar nu aveam ce au facut am mai contribuit la la inmormintare .Si acum daca m-as duce in tara sa schinb passport sau in " buletin nici nu ma primeste .As putea face ceva ???? Nu vreau nimic doar dreptu meu sint Vai de capul meu .Va multumesc din tot sufletu... ajutati-ma cu un sfat .
VALENTINA MITEA a scris:
Solicitați constatarea nulității absolute a certificatului de moștenitor, dezbaterea succesiunii și stabilirea cotelor legale.Dvs.ați acceptat succesiunea în termenul legal? Ati oferit prea puține date.