avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Dsni

Activitate Dsni

Va multumesc ...deci nu mai am ce face ! O seara frumoasa va doresc

VALENTINA MITEA a scris:

Dacă nu va înțelegeți cu rudele,slabe speranțe sa obțineți ceva.Pe vechiul cod,în 2005 termenul de opțiune succesorala era de 6 luni,adică trebuia sa sati o declarație la notar ca acceptați succesiunea. Nu toți cei cu vocatie ajung sa mosteneasca efectiv.

Nu povestea mea este ca tatal meu din prima casatorie avea 3 fete adica eu si surorile mele care 2 am ramas la tata in crestere. Tatal meu sa recasatorit cu actuala mama vitrega care si ea avea ( 2 copii din prima casatorie adica frati vitregi ) si inpreuna au mai facut ( 2 copii care unul din ei a murit ) sper ca pina aici ma-ti inteles. Apoi eu am plecat in strainatate sint casatorita de 18 ani in turcia. Si vreau sa spun ca tatal meu a decedat in anul 2005 dar a facut donatie , act vinzare cunparare la baieatu lui mama mea vitraga din prima casatorie a ei ..La notar au facut fals adica a spus ca are doar 2 baieti .VREAU sa spun ca eu nu am stiut nu am fost intrebata habar nu aveam ce au facut am mai contribuit la la inmormintare .Si acum daca m-as duce in tara sa schinb passport sau in " buletin nici nu ma primeste .As putea face ceva ???? Nu vreau nimic doar dreptu meu sint Vai de capul meu .Va multumesc din tot sufletu... ajutati-ma cu un sfat .

VALENTINA MITEA a scris:

Solicitați constatarea nulității absolute a certificatului de moștenitor, dezbaterea succesiunii și stabilirea cotelor legale.Dvs.ați acceptat succesiunea în termenul legal? Ati oferit prea puține date.

Nu tata nu mai traieste a decedat in 2005 .si nu a fost sincer si ceva serios la notar a specificat ca are doar 2 baieti ...eu nu am stiut nimic nici nu am fost intrebata mai exact am ramas socanta mama mea vitraga traieste

raluk0207 a scris:

In primul rand nu e vorba despre nici o succesiune. Inteleg ca tata traieste,
In al doilea rand, daca acel contract de vanzare cumparare a fost incheiat la modul sincer si serios (s-a achitat un pret), nu mai aveti ce face. Pentru a opera prezumtia de donatie, ar trebui sa demonstrati in instanta ca banii nu au fost achitati.

Am o intrebare : tatal meu sa despartit de Mama mea cind aveam eu virsta de un an , dar noi am fost 3 surori ,Apoi tata sa recasatorit cu mama mea vitraga care avea si ea din casatoriea anterioara 2 copii (o fata si un baieat ).apoi tata cu mama vitraga AU mai facut ( 2 copii ) care unul dintre frati mei a murit. . Intrebarea mea este eu am fost plecata mai bine zis maritata in Turcia tatal meu a facut act vinzare cunparare Baieatul lui mama vitraga care El nici nu a trait in casa cu noi. La notar a spus ca are doar 2 baieti si alti nu mai are .in 2005 tata a decedat. Eu nu am stiut nimic . Ce pot sa fac ??? Datimi un safat va rog din tot sufletul. Mau last pe Drumuri.