Salutare comunitate,
Planuiesc sa cumpar un ap. cu banii cash. Bani primiti de la o ruda sub forma de imprumut. Este posibil sa plateasca din contul lui direct, ca sa evit comisioanele bancii?
sssssss
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Parerea mea este ca trebuie sa contactezi facebook si orice alta retea social media si sa le spui in felul urmator: "Acestea sunt pozele mele (le uploadezi pe toate pe care le-au folosit aia la crearea conturilor) daca un alt cont incearca sa le foloseasca inseamna ca le folosesc fara acordul meu, ceea ce incalca regulile GDPR. Daca nu luati masuri, ma vad nevoit sa va dau in judecata pentru acest lucru".
Facebook are tot felul de algoritmi care sa verifice acele poze si sa nu dea voie altei persoane sa le foloseasca. Daca tot nu reusesti, cauta un avocat tupeist, daca nu gasesti foloseste unul de afara si da-i in judecata.
Eu nu am fost angajat, mi-a pus poprire pe contul de la banca. Mi-am cautat numele pe portalul din sectorul respectiv si l-am gasit, scrie ca ultima modificare a avut loc in 01/2017. Dar alte informatii nu, am mai vazut si alte dosare...pe ele scrie fara cale de atac, pe al meu nu scrie...ce cale de atac ar fi? :)
Este semnat la notar cum ca datorez o suma mare de bani catre fostul angajator. A fost incheiat cam in 2013-2014 si apoi mi-a facut popripre pe cont personal de unde a extras 1000 si ceva de lei. Momentan nu am venituri. Din pacate nu mai gasesc nici un act, stiu ca mi-au trimis ceva acasa, dar nu il mai gasesc.
Salutare, acum ceva vreme am facut un angajament de plata. Stie cineva daca se prescrie, sau cum as putea proceda?
Dosarul a ajuns deja la un executor care mi-a luat o suma in urma cu 3 ani, de atunci nu am mai primit nici o notificare... mentionez ca nu sunt angajat.