avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra_florin

Activitate alexandra_florin

Răspuns la discuția Stimulent insertie
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Puteti sa va dati demisia de la locul actual de munca și sa va angajati la alt angajator fără sa aveti întrerupere intre data incetarii vechiului c.i.m. si data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Bună ziua! Dacă sunt angajata de 1 luna și primesc stimulent de inserție, pot sa îmi dau demisia de la locul actual de munca și sa ma angajez altundeva fără sa am întrerupere? Sau trebuie sa stau angajata pe toată perioada stimulentului la locul actual de munca? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Mulțumesc pentru raspuns
Bună ziua!
Ieri mi-a fost suspendat permisul de conducere pt 90 zile în urma trecerii pe culoarea roșie la linia de cale ferata. Se mai poate recupera permisul după 30 zile în urma examenului? Sau nu se poate numai la 90 zile? Nu am primit nici măcar dovada pt 15 zile, este legal? O lege actualizata care specifica aceste lucruri,daca se poate. Multumesc
Buna ziua.Sunt angajată la o firma de 3 ani si acum sunt însărcinată.Urmeaza sa intru in concediu prenatal.Trebuie sa aduc ceva acte la firma pt a mi se acorda concediul?si trebuie sa semnez ceva decizie de suspendare a contractului?mentionez ca pana acum am fost in concediu de risc maternal.Multumesc!
Buna ziua!
Am si eu o intrebare.Daca am un SRL si sunt asociat unic fara a fi angajata la SRL-ul meu dar sunt angajata ca vanzatoare la un magazin,pot lua indemnizatie de crestere a copilului si concediul cuvenit? Multumesc!