avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Am si eu o intrebare.Daca am un SRL si sunt asociat unic fara a fi angajata la SRL-ul meu dar sunt angajata ca vanzatoare la un magazin,pot lua indemnizatie de crestere a copilului si concediul cuvenit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:25, 6 Februarie 2018
Concediul pentru cresterea copilului il puteti primi de la firma la care sunteti salariata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate si pentru ccc - cumul cu alte venituri MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! In cazul in care infiintez un SRL in perioada in care primesc indemnizatia de maternitate/ingrijire copil, iar eu nu voi fi si salariat in ... (vezi toată discuția)
Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vioviod vioviod Ca persoana fizica am contract de asigurare incheiat cu casa de Pensii. Acum primesc indemnizatie pt. cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. In ... (vezi toată discuția)