avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate tantimaria

Activitate tantimaria

cui trebuie adresată cererea pentru tichete sociale? În afară de formular ce documente mai sunt necesare ?
azi am fost oprită de poliția locală și legitimată în parcul de lângă casă unde mă plimbam cu cățelul. Cineva reclamase că o persoană -cu un cățel colorat ca al meu -arunca sau spărgea pietre și făcea zgomot mare.M-am speriat pentru că- fiind singură în acea zonă- nici nu aveam martori că nu am spart nimic...Vă rog să mă lămuriți : ce rost a avut legitimarea( plus foto cățel)?,Ce consecințe ar fi avut faptul de a nu avea CI la mine?, Eu ar trebui să dovedesc că nu sunt vinovată sau reclamantul ar trebui să aducă dovezi privitoare la persoana mea ca autor al faptelor?
vă mulțumesc pentru că mi-ați răspuns prompt,
este normal să fii citat prin telefon privat și să ți se spune doar dacă întrebi cine este persoana care îți solicită prezența intr-o anumită zi și oră la DNA? Nu mi s-a prezentat nici în ce problemă trebuie să depun mărturie, doar că voi afla atunci motivul și mi se va cere să răspund la întrebări.
sunt utilizator ca și tine, cosming, eu am citit articolul și mi s-a părut clar: dacă vrei să beneficiezi, plătești contribuția( bineînțeles că nu pentru o rețetă compensată cum ai spus...) dacă nu, nu! Tocmai am avut o experiență în familie legată de contribuția asta care a fost obligatorie și cu penalizări zilnice pentru niște servicii de care fiica mea nu a beneficiat niciodată, și am găsit articolul la timp ca să răsuflu ușurată, măcar de acum încolo să nu se mai întâmple. Dar despre ce decizii de impunere de anul ăsta este vorba, poate de acolo pleacă nelămurirea?