avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Magda Huiculescu

Activitate Magda Huiculescu

Buna ziua! Sunt administratorul unui atelier de ceramica in Constanta. Doresc sa organizez o “vanzare in curte” (yard sale) la sediului meu secundar. Noi nu avem magazin fizic, comercializam produsele doar online si la targuri si evenimente. Am avea voie, legal, sa organizam un astfel de mini eventiment? (Cu mentiunea ca doar firma noastra ar vinde practic in curte, un weekend pe luna). Detinem codul CAEN 8230 pentru organizare de targuri, precum si casa de marcat fiscalizata pe “comert ambulant”, folosita doar la evenimente. Avem nevoie de aprobare? Sau avand toate cele necesare putem organiza si vinde pur si simplu?

Răspuns la discuția Succesiune apartament

Va multumesc pentru raspuns! O zi frumoasa!

Va multumesc pentru raspuns! O zi frumoasa!
Multumesc pt raspuns! Sunt singurul mostenitor dovedit, nu exista nici o problema pe partea asta. Intrebarea mea era: Ce trebuie sa fac dupa ce merg la ANAF? Mai merg undeva sau direct inapoi la notar?
Permiteti-mi sa reformulez: Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru succesiunea unui apartament dupa ce am inceput succesiunea la notar si am fost la ANAF?
(Nu e vorba de nici o executare, a fost o utilizare nefericita a cuvantului. Este vorba de urmarea unor pasi ca un algoritm.)
Buna ziua! Pentru succesiunea unui apartament si a 2 terenuri extravilane, dupa vizita la ANAF, care sunt urmatorii pasi? (Intreb pt ca as dori sa ii execut fara a face vizite suplimentare la notar doar pt a pune o intrebare, dat fiind timpul pierdut in acest scop) Va multumesc!!