avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa organizez o “vanzare in curte” (yard ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa organizez o “vanzare in curte” (yard sale)

Buna ziua! Sunt administratorul unui atelier de ceramica in Constanta. Doresc sa organizez o “vanzare in curte” (yard sale) la sediului meu secundar. Noi nu avem magazin fizic, comercializam produsele doar online si la targuri si evenimente. Am avea voie, legal, sa organizam un astfel de mini eventiment? (Cu mentiunea ca doar firma noastra ar vinde practic in curte, un weekend pe luna). Detinem codul CAEN 8230 pentru organizare de targuri, precum si casa de marcat fiscalizata pe “comert ambulant”, folosita doar la evenimente. Avem nevoie de aprobare? Sau avand toate cele necesare putem organiza si vinde pur si simplu?

Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Comertul cu amanuntul la targuri AlexandraCiolan AlexandraCiolan Buna ziua. Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)