Buna ziua! Pentru succesiunea unui apartament si a 2 terenuri extravilane, dupa vizita la ANAF, care sunt urmatorii pasi? (Intreb pt ca as dori sa ii execut fara a face vizite suplimentare la notar doar pt a pune o intrebare, dat fiind timpul pierdut in acest scop) Va multumesc!!
Permiteti-mi sa reformulez: Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru succesiunea unui apartament dupa ce am inceput succesiunea la notar si am fost la ANAF?
(Nu e vorba de nici o executare, a fost o utilizare nefericita a cuvantului. Este vorba de urmarea unor pasi ca un algoritm.)
Multumesc pt raspuns! Sunt singurul mostenitor dovedit, nu exista nici o problema pe partea asta. Intrebarea mea era: Ce trebuie sa fac dupa ce merg la ANAF? Mai merg undeva sau direct inapoi la notar?
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca ati fost a ANAF pentru obtinerea unui certificat de atestare fiscala pe numele defunctului, iar restul documentelor le aveti deja procurate, mergeti direct la notar.
Testament
doinitzaalexei
In urma decesului tovarasului meu de viata timp de 22 ani , acesta mi a lasat prin testament apartamentul cu toate bunurile existente. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)