avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune apartament

Buna ziua! Pentru succesiunea unui apartament si a 2 terenuri extravilane, dupa vizita la ANAF, care sunt urmatorii pasi? (Intreb pt ca as dori sa ii execut fara a face vizite suplimentare la notar doar pt a pune o intrebare, dat fiind timpul pierdut in acest scop) Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Magda Huiculescu , utilizator 16:20, 8 Februarie 2018

Va multumesc pentru raspuns! O zi frumoasa!

Va multumesc pentru raspuns! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune bratubotan bratubotan Vin si eu cu o intrebare privind dezbaterea succesiunii: Care sunt pasii de urmat in cazul dezbaterii succesiunii prin judecatorie? Trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)
Testament doinitzaalexei doinitzaalexei In urma decesului tovarasului meu de viata timp de 22 ani , acesta mi a lasat prin testament apartamentul cu toate bunurile existente. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)