avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate Zimon

Activitate Zimon

Răspuns la discuția Succesiune
Casa este a persoanei labile psihic iar fiul ei vor sa faca successiunea cat mai repede
Discuție Succesiune
In cazul in care o persoana batrana care are aviz de labil psihic este ademenita de copil sa isi vanda casa,exista vreo cale legala prin care sa nu se intample?El vrea sa faca successiunea.
Răspuns la discuția Presupusa inselatorie.
Adica am fost impreuna cu ea,i-am aratat ce telefon vreau sa imi achizitionez,care este suma care trebuie platita lunar(eu luandu-mi angajamentul ca platesc suma respectiva).

{interventie moderator - nu mai citati mesajele anterioare - a se vedea regulamentul, multumesc}
Răspuns la discuția Presupusa inselatorie.
Mai pe limba mea?:)) am 18 ani impliniti si indiferent ca am citit definitia "litigiului civil,nu inteleg la ce vrea sa se refera.
Mersi.

{interventie moderator - nu mai citati mesajele anterioare - a se vedea regulamentul, multumesc}
Buna ziua,vin si eu cu o intrebare,daca mi am facut un abonament de telefon la Orange pe numele bunicii mele pt. Ca eu nu aveam vechime la ei,poate bunicul sa depuna plangere pt. inselatorie pe motivul ca ea este bolnava si nu a constientizat ceea ce a facut cat timp ea a acceptat sa cat timp eu mi-am luat angajamentul de a ii plati ei suma respectiva lunar.Trebuie ca si ea sa semneze procesul respectiv la politie?
Exista poaibilitatea ca doar el sa se duca si sa depuna plangere fara ca ea sa fie de acord si sa semneze sesizarea respectiva?