avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

In cazul in care o persoana batrana care are aviz de labil psihic este ademenita de copil sa isi vanda casa,exista vreo cale legala prin care sa nu se intample?El vrea sa faca successiunea.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:05, 30 Decembrie 2018
Succesiunea după cine?
Casa este a persoanei labile psihic iar fiul ei vor sa faca successiunea cat mai repede
Succesiunea presupune un deces.
Deci nu e nici o succesiune.
Dacă proprietarul nu are discernământ, trebuie pus sub interdicție judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa decesul persoanei puse sub interdictie cine are drepturi la mostenire Ein Mann Ein Mann Buna ziua, Vreau sa depun la judecatorie o cerere de punere sub interdictie a unui unchi cu probleme psihice. Am si eu cateva intrebari legate de acest ... (vezi toată discuția)
Persoana care nu e in deplinatatea facultatilor mintale ina_enache ina_enache Buna ziua Am tot scris pe acest forum despre problema familiei mele si pe parcurs s-au adaugat informatii noi. Socrul meu se pare ca nu este in ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde casa dacă soțul și fiul meu, coproprietari, sunt amândoi grav bolnavi (alzheimer în formă severă și paralizie în urma unui accident vascular cerebral)? Aura M Aura M Eu si sotul meu locuim in Romania de 14 ani.El are permis de sedere temporara pentru intregirea familiei.Amandoi suntem proprietari pe un apartament la casa ... (vezi toată discuția)