Buna ziua,vin si eu cu o intrebare,daca mi am facut un abonament de telefon la Orange pe numele bunicii mele pt. Ca eu nu aveam vechime la ei,poate bunicul sa depuna plangere pt. inselatorie pe motivul ca ea este bolnava si nu a constientizat ceea ce a facut cat timp ea a acceptat sa cat timp eu mi-am luat angajamentul de a ii plati ei suma respectiva lunar.Trebuie ca si ea sa semneze procesul respectiv la politie?
Exista poaibilitatea ca doar el sa se duca si sa depuna plangere fara ca ea sa fie de acord si sa semneze sesizarea respectiva?
Adica daca e o singura inselatorie (o gainarie), de obicei Politia nu se baga. Politia se baga de la zeci de plangeri penale in sus. Sau la fraude de milioane.
Da Zimon, plângerea se poate face de către unul dintre soți pentru celălalt soț. Dar, bunica poate să declare că nu își însușește plângerea. Acum depinde si ce-o insemna "...mi am facut un abonament de telefon la Orange pe numele bunicii mele ...".
Mai este un aspect aici, si anume împăcarea înlătură răspunderea penală.
Adica am fost impreuna cu ea,i-am aratat ce telefon vreau sa imi achizitionez,care este suma care trebuie platita lunar(eu luandu-mi angajamentul ca platesc suma respectiva).
{interventie moderator - nu mai citati mesajele anterioare - a se vedea regulamentul, multumesc}
Pot avea probleme
74 chic
AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE (CENT IN GRUP) DINTRE CARE 16 ABONAMENTE LE AM DAT PRIETENILOR , FÃRÃ PROCES ... (vezi toată discuția)