avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot avea probleme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot avea probleme

AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE (CENT IN GRUP) DINTRE CARE 16 ABONAMENTE LE AM DAT PRIETENILOR , FÃRÃ PROCES VERBAL DE PRIMIRE . AM PROBLEME CU O AMICA CARE ARE 6 ABONAMENTE SI NU VREA SA MI PLÃTEASCÃ FACTURA. PE IANUARIE IN VAL DE 4100 RON. ACUM 6 ZILE AM FÃCUT O PLÂNGERE PENALA LA POLITIE SI AZI AM FOST CHEMATA LA DNUL COMISAR . I AM EXPLICAT CARE E TREABA CA AM MARTORI SI DOVEZI CA EA SA FOLOSIT DE ABONAMENTE SI RÃSPUNSUL COMISARULUI A FOST CA NU AM DREPTUL SA ÎNSTRÃINEZ ABONAMENTELE FIIND PE SOCIETATE ORI IMI RETRAG PLÂNGEREA ORI IMI TRIMITE POLITIA ECONOMICA SA MI VERIFICE SOCIETATEA . E NORMAL ASA CEVA?

Cel mai recent răspuns: 74 chic , utilizator 09:40, 20 Martie 2010
Nu cunosc exact continutul discutiei avute cu organul de urmarire penala, insa in orice caz amenintarile utilizate incalca dreptul persoanei fizice sau in cazul dvs. al persoanei juridice de a petitiona , de a formula o plangere.Ceea ce este insa important sa stiti este faptul ca achizitionarea de abonamente pe firma dvs. da dreptul doar celor care fac parte din firma dvs. sa utilizeze acele numere de telefon. pentru ca iata ele sunt achizitionate pe numele unei persoane juridice in scopul folosirii lor in interes profesional. Pe de alta parte nu are relevanta cine foloseste acel abonament , pentru firma de telefonie titularul abonamentului respectiv este dator de plata si nimeni altcineva.Consultati avocat.;)
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:offtopic: @74 chic, va rog sa nu mai scrieti cu majuscule deoarece este contrar regulamentului de postare . De asemenea , va rog sa editati mesajul si sa eliminati denumirea societatii de telefonie mobila. Va multumesc.
Indidiferent de situatie,socitatea de telefonie mobila executa titluarul debitului,care sunteti dvs,sau firma dvs.
Din punct de vedere procedural,dar mai ale,profesional conduita politistului nu este normala,el intreprinzand orice pentru a scapa de lucrare.
Sesizati sefii politistului in legatura cu comportarea abuziva a acestuia,daca o puteti dovedi.
In privinta amenintarii acestuia,colegii raman colegi,mai ales in politie.
Operatorul executa titularul celor 20 de abonamente ,respectiv pe dvs
Pretentia /conditionarea dispusa de reprezentantul politiei,nu respecta procedura legala de solutionare plangere
va mulțumesc din suflet pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune? sandy74 sandy74 Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila, dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi plătească ... (vezi toată discuția)
Nfractiune de natura economica 74 chic 74 chic Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila, dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)