avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROBLEME CU O FIRMA DE TELEFONIE MOBILA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROBLEME CU O FIRMA DE TELEFONIE MOBILA

IN ANUL 2006 AM INCHEIAT CU FIRMA ORANGE UN CONTRACT DE ABONAMENT PENTRU SERVICII DE TELEFONIE MOBILA.IN LUNA DECEMBRIE 2010 MI-A VENIT O FACTURA CU COST SUPLIMENTAR PENTRU TRAFIC GPRS.AM FACUT CONTESTATIE LA FACTURA RESPECTIVA SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS DE LA EI,PERIOADA CONTRACUALA A FOST PRELUNGITA CU UN ACT ADITIONAL IN 27.12.2008 PENTRU 12 LUNI,IAR LA DATA DE ASTAZI MAI FIGUREZ IN EVIDENTELE LOR CU INCA 14 LUNI DE PERIOADA CONTRACTUALA FARA A MAI SEMNA INTRE TIMP NICI UN ACT CU EI,AM CERUT SA MI SE EXPLICE DE UNDE PROVINE ACEASTA CONTRACTUALA SI NU AM PRIMIT IARASI NICI UN RASPUNS.NU STIU CUI AS PUTEA SA MA ADRESEZ SA MI SE REZOLVE SI MIE PROBLEMELE,FIIND IN SITUATIA DE A MI SE INCHIDE TOATE NUMERELE DE TELEFON PE CARE LE AM DE LA FIRMA ORANGE.MENTIONEZ CA ACESTE NUMERE AU FOST INITIAL ALE MELE -CUMPARATE (CARTELA PRE-PAID)
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 16:49, 1 Martie 2010
Buna ziua user puiuc

interventie moderator

Editati-va mesajul, va rog frumos, in sensul scrierii textului cu litere mici si nu cu litere mari de tipar si stergeti si denumirea societatilor implicate in discutie, deja ati incalcat de doua ori Regulamentul de postare.
Multumesc.
Daca cititi cu atentie contractul de prestari servicii de telefonie mobila, veti observa ca la sfarsitul perioadei contractate, daca nu ati ales rezilierea contractului, contractul se prelungeste de drept cu o perioada egala cu perioada initiala. Astfel, chiar daca nu ati mai semnat nimic, contractul a fost prelungit. Prin urmare, dumneavoastra aveti obligatia de a va achita obligatiile rezultand din acel contract (abonament + convorbiri), cu atat mai mult cu cat inteleg ca ati folosit acel numar de telefon, astfel ca nu inteleg care este nelamurirea dumneavoastra...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Cum contracarez un abuz al orange românia PetrișorN PetrișorN Bună ziua. In luna februarie a. c. am semnat cu Orange România un contract de prelungire a serviciilor pentru unele numere de telefon pe care le dețin și ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)