avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Activitate rios

Activitate rios

Buna ! De la 1 septembrie vreau sa-mi iau concediu de odihna 14 zile lucratoare ! As dori sa stiu cati bani imi revin ,avand in vedere ca sunt angajat cu brutul minim pe economie
Buna ! In curand ar trebui sa-mi iasa autorizatia de construire ,iar intrebarea mea este,daca pot face contractul de prestari servicii cu executantul lucrarii,in fata notarului .....Vreau sa-mi iau masuri de precautie ~
Buna ! Doresc sa mansardez o casa deja existenta,locuiesc intr=o curte comuna si am ajuns la stadiul in care trebuie sa obtin acordul vecinilor...Toate bune si frumoase pana aici,fiindca vecinii,extrem de amabili si-au dat acordul in fata notarului ! Singura problema de care am dat ,o reprezinta faptul ca unul dintre proprietari a decedat,de cativa ani,in casa sta o familie care are o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare,care insa nu e valabila la notar...Decedata are urmasi,acestia nu au facut succesiunea,nu sunt de gasit,...care e solutia
Buna ! Doresc sa-mi mansardez casa,Am obtinut toate avizele necesare care erau trecute in certificatul de urbanism ! Pentru a depune dosarul in vederea obtinerii autorizatiei de construire,mai am nevoie de acordul vecinilor,locuind intr-o curte comuna ! Care e modalitatea,trebuie sa-i iau pe toti cu mine la notar sau sunt suficiente doar semnaturile lor....
Răspuns la discuția Amenda contraventionala
Exista un numar de proces verbal din data de 22 decembrie 2016...problema e ca procesul verbal a ramas la administratorul societatii,spunand ca va plati...nu inteleg de ce a venit instiintarea pe adresa mea
Salutare ! Am o mare nelamurire ! In urma cu aproximativ 1 an lucram ca si lucrator comercial la o societate,mai exact ,barman ! La un control de rutina al Politiei economice ,acestia au constatat ca barul nu avea expus,,meniul zilei,, desi nu era deloc asa ! In fine,domnii au intocmit un proces verbal cu o amenda contraventionala de 500 lei ! Fiind de serviciu,logic ca trebuia sa semnez ! Procesul verbal l-am inmanat patronului meu,care a zis ca va achita amenda ! Insa,zilele trecute am primit de la Primarie oo instiintare prin care mi se imputa mie suma respectiva,patronul neplatind amenda ! As vrea sa contest aceasta amenda,primita din vina societatii si as vrea sa intru in posesia unei copii a procesului verbal...de unde sa iau acest proces verbal