avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul vecinilor pentru obtinerea autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul vecinilor pentru obtinerea autorizatiei de construire

Buna ! Doresc sa-mi mansardez casa,Am obtinut toate avizele necesare care erau trecute in certificatul de urbanism ! Pentru a depune dosarul in vederea obtinerii autorizatiei de construire,mai am nevoie de acordul vecinilor,locuind intr-o curte comuna ! Care e modalitatea,trebuie sa-i iau pe toti cu mine la notar sau sunt suficiente doar semnaturile lor....
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 18:02, 5 Iunie 2018
Trebuie sa ii luati la notar, impreuna sau separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere roberta0728 roberta0728 trebuie sa obtin de la vecini semnatura cum ca sunt de acord cu faptul ca urmeaza sa construiesc o cladire ce va avea destinatia de restaurant si magazin.ma ... (vezi toată discuția)
Destinatie spatiu catalinailie catalinailie buna seara. Ma numesc Catalina Ilie si vreau sa va aduc la cunostinta cazul meu. 1. am cumparat apartament cu 4 camere la parter de la o firma care avea ... (vezi toată discuția)
Constructie inceputa de doi viitori soti marin daniel marin daniel prietena mea (viitoarea sotie) are atribuit de la primarie conform legii nr 15/2003 un teren pe care vrem sa incepem sa construim impreuna o casa. constructia ... (vezi toată discuția)