avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model cerere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model cerere

trebuie sa obtin de la vecini semnatura cum ca sunt de acord cu faptul ca urmeaza sa construiesc o cladire ce va avea destinatia de restaurant si magazin.ma puteti ajuta cu un model de formulare in vederea obtinerii semnaturii?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:13, 21 Noiembrie 2012
Cred ca veti avea nevoie de un acord notarial.
In certificatul de urbanism v au dat oe langa Avize probabil si acordul vecinilor in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Acest acord se face la notariat .mergeti cu dansii la notariat si vi se va autentifica o astfel de declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa pe calcan mirelaelena mirelaelena Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea situatie: urmeaza sa construiesc o casa si am obtinut ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru obtinerea autorizatiei de construire rios rios Buna ! Doresc sa-mi mansardez casa,Am obtinut toate avizele necesare care erau trecute in certificatul de urbanism ! Pentru a depune dosarul in vederea ... (vezi toată discuția)
Constructie balcon/terasa Bogdan101Stefan Bogdan101Stefan Buna ziua, va scriu pentru a va cere sfatul in privinta vecinului de la etajul superior, eu locuiesc la 1, care doreste sa isi construiasca un balcon pe care ... (vezi toată discuția)