avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda contraventionala

Salutare ! Am o mare nelamurire ! In urma cu aproximativ 1 an lucram ca si lucrator comercial la o societate,mai exact ,barman ! La un control de rutina al Politiei economice ,acestia au constatat ca barul nu avea expus,,meniul zilei,, desi nu era deloc asa ! In fine,domnii au intocmit un proces verbal cu o amenda contraventionala de 500 lei ! Fiind de serviciu,logic ca trebuia sa semnez ! Procesul verbal l-am inmanat patronului meu,care a zis ca va achita amenda ! Insa,zilele trecute am primit de la Primarie oo instiintare prin care mi se imputa mie suma respectiva,patronul neplatind amenda ! As vrea sa contest aceasta amenda,primita din vina societatii si as vrea sa intru in posesia unei copii a procesului verbal...de unde sa iau acest proces verbal
Cel mai recent răspuns: rios , utilizator 17:16, 9 Februarie 2018
Odata cu instiintarea, Primaria trebuia sa va comunice si copia titlului in baza caruia vi se pretinde suma.
Exista un numar de proces verbal din data de 22 decembrie 2016...problema e ca procesul verbal a ramas la administratorul societatii,spunand ca va plati...nu inteleg de ce a venit instiintarea pe adresa mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ile1075 ile1075 Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea contesta un proces verbal intocmit de catre organul de politie, pe motivul ca a depasit ora de inchidere ... (vezi toată discuția)
Sanctiune contraventionala !!! avocat33 avocat33 Am fost sanctionat contraventional de catre agentii politiei locale la o societate comerciala cu suma de 1500 de RON intrucat la intrarea in local nu exista ... (vezi toată discuția)
Ce poate pati prietenul meu george djpasional djpasional Buna seara am un prieten ce a lucrat ca barman la Cafe Bar si binenteles ca in interiorul barului existau si jocuri de noroc.El era angajatul barului dar nu si ... (vezi toată discuția)