avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sanctiune contraventionala !!!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sanctiune contraventionala !!!

Am fost sanctionat contraventional de catre agentii politiei locale la o societate comerciala cu suma de 1500 de RON intrucat la intrarea in local nu exista cos de gunoi tip scrumiera.am vreo sansa de castig in instanta in conditiile in care barmana declara ca in acel moment se deplasa cu cosul de gunoi la intrare dupa ce l-a spalat lasandu-l acolo intrucat chiar in acel moment au intrat in bar niste clienti ce trebuiau serviti?mentionez ca cosul de gunoi trebuie legat altfel se fura.iar amenda este mult prea mare in raport cu "fapta" savarsita .multumesc (am sau nu sanse?)X-(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:52, 27 Septembrie 2011
daca aveti martori care sa confirme ce ati afirmat aici, aveti sanse.
doar pe barmana :)
Audiati-o , dar intrebarea logica care se pune este daca aceasta este angajata dvs , ce o sa spuna ?
Incercati sa gasiti si un consumator care sa stie situatia si sa afirme ca de obicei la usa se afla un astfel de cos-scrumiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ile1075 ile1075 Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea contesta un proces verbal intocmit de catre organul de politie, pe motivul ca a depasit ora de inchidere ... (vezi toată discuția)
Injuraturi in public, amenda.. este posibil ? Zogorean Zogorean Buna, As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva? In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru consum de băuturi alcoolice în spații publice amariusc amariusc Buna ziua ! Am primit amenda pentru consumul de bauturi alcoolice in spatii publice , ceea ce este adevarat , dar in sensul ca aveam o bere Neumarkt la 250 ml ... (vezi toată discuția)