avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate elisievici

Activitate elisievici

srl-ul este pe minus...nu inregistreaza profit deocamdata...deci nu sunt disponibile dividende....si cand o sa fie pe plus, daca decid ca profitul se reinvesteste? sau profitul se repartizeaza pentru pierderile din anii trecuti...?!
Buna ziua . Urmeaza sa fiu executat pentru o datorie pe persoana fizica...Intrebarea mea este : daca detin si un SRL , executorul poate extinde actiunea de executare si asupra conturilor SRL-ului?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
nu sunt alti mostenitori pentru imobilele parintilor mei...nu am frati sau surori
prin urmare care este cea mai buna/sigura varianta? donatia sau sau intretinerea pe viata(cum se numeste acest act dpdv juridic? nu este tot o donatie..cu clauza?!)
-posibilitatea de a face in timpul vietii parintilor un contract de vanzare cumparare sau donatie catre copilul meu , este o solutie de a nu se putea atinge executorul de bunuri-aici ma refer la un apartament si o casa...multumesc anticipat pentru raspuns
Executorul se poate indrepta spre bunurile aflate in proprietatea parintilor mei?
va multumesc stimate domn
Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu in raspuns,pentru urmatoarea situatie : Urmeaza sa fiu executat silit,de catre un executor judecatoresc, in urma unei sulte neachitate..Nu detin nici un fel de bunuri,nu am un loc de munca si nici un fel de venit...va rog : ce se poate intampla ? multumesc anticipat pentru raspunsuri.