avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incuviintare executare silita fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

incuviintare executare silita fara bunuri

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu in raspuns,pentru urmatoarea situatie : Urmeaza sa fiu executat silit,de catre un executor judecatoresc, in urma unei sulte neachitate..Nu detin nici un fel de bunuri,nu am un loc de munca si nici un fel de venit...va rog : ce se poate intampla ? multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 06:16, 12 Februarie 2018
Nu se va întâmpla nimic dacă nu va găsi bunuri de executat silit.
va multumesc stimate domn
Executorul se poate indrepta spre bunurile aflate in proprietatea parintilor mei?
Nu, cât sunt ei în viață. Doar după moartea lor va putea urmări cota parte care v-ar reveni dvs ca moștenire.
-posibilitatea de a face in timpul vietii parintilor un contract de vanzare cumparare sau donatie catre copilul meu , este o solutie de a nu se putea atinge executorul de bunuri-aici ma refer la un apartament si o casa...multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Mostenire sau testament? ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Parintii vor sa imi faca acte pe o garsoniera. In afara actului de vanzare-cumparare ce poate sa imi faca , act de mostenire sau ... (vezi toată discuția)
Mostenire-drept proprietate Daria71 Daria71 Buna ziua! Eu si prietenul meu cu care sunt impreuna de 7 ani, vrem sa ne cumparam o casa in provinicie in care sa ne si mutam. Eu am parintii in viata si doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters192876 ContSters192876 Ce fel de act trebuie sa fac pentru a imi ramane casa parintilor mie, fara sa poata a fi impartita cu fratele, sau sotul meu in caz de divort. Multumesc (vezi toată discuția)