avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incuviintare executare silita fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

incuviintare executare silita fara bunuri

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu in raspuns,pentru urmatoarea situatie : Urmeaza sa fiu executat silit,de catre un executor judecatoresc, in urma unei sulte neachitate..Nu detin nici un fel de bunuri,nu am un loc de munca si nici un fel de venit...va rog : ce se poate intampla ? multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 06:16, 12 Februarie 2018
Se poate, dar în anumite situații donația este fără valoare când există mai mulți moștenitori rezervatari.
Donațiile pot fi revocate de Instanța de judecată la cererea moștenitorilor rezervatari.
`
Mai aveți frați/surori`? Dacă sunteți singurul moștenitor, ar merge ca bunicii să dea casa nepotului în schimbul întreținerii pe viață.

Vânzarea - Cumpărare ca să fie reală și legală, trebuie să fie făcută contra cost cu plata banilor prin cont bancar.
nu sunt alti mostenitori pentru imobilele parintilor mei...nu am frati sau surori
prin urmare care este cea mai buna/sigura varianta? donatia sau sau intretinerea pe viata(cum se numeste acest act dpdv juridic? nu este tot o donatie..cu clauza?!)
Buna dimineata!
Dar de unde provine sulta neachitata daca nu aveti niciun bun pe numele dvs?
De obicei, sultele provin din cadrul dezbaterii unor mosteniri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sau testament? ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Parintii vor sa imi faca acte pe o garsoniera. In afara actului de vanzare-cumparare ce poate sa imi faca , act de mostenire sau ... (vezi toată discuția)
Mostenire-drept proprietate Daria71 Daria71 Buna ziua! Eu si prietenul meu cu care sunt impreuna de 7 ani, vrem sa ne cumparam o casa in provinicie in care sa ne si mutam. Eu am parintii in viata si doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters192876 ContSters192876 Ce fel de act trebuie sa fac pentru a imi ramane casa parintilor mie, fara sa poata a fi impartita cu fratele, sau sotul meu in caz de divort. Multumesc (vezi toată discuția)