avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita persoana fizica/SRL
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita persoana fizica/SRL

Buna ziua . Urmeaza sa fiu executat pentru o datorie pe persoana fizica...Intrebarea mea este : daca detin si un SRL , executorul poate extinde actiunea de executare si asupra conturilor SRL-ului?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
elisievici, utilizator
Cel mai recent răspuns: elisievici , utilizator 16:58, 12 Februarie 2018
Nu. Totusi poate urmari sumele din acele conturi, S.R.L.-ul urmand a avea calitatea de tert poprit, pentru dividendele neridicate.
srl-ul este pe minus...nu inregistreaza profit deocamdata...deci nu sunt disponibile dividende....si cand o sa fie pe plus, daca decid ca profitul se reinvesteste? sau profitul se repartizeaza pentru pierderile din anii trecuti...?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)
Executari silite Gabrya Gabrya Buna ziua, Trebuie sa e execut silit o persoana fizica pentru neplata pensiei de intretinere pentru minor. Nu exista venituri, in sensul c.i.m. Insa, se vede ... (vezi toată discuția)
Poprire cont - srl justme2019 justme2019 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un SRL (unde sa fiu administrator, fara angajati) ,dar am poprire pe conturile mele de persoana fizica de la un executor ... (vezi toată discuția)