Este vorba de depunerea unui dosar la o Autoritate si de acceptarea lui ptr.Atestare. Intr-un Ordin la un anumit articol este precizat: ,,atestatul emis de .... de tip ..... sau alte atestate care includ competenţele de tip .., în termen de valabilitate la data depunerii cererii de ........,se depune în copii certificate „conform cu originalul“; .Daca am aplicat stampila ,,conform cu originalul,,pe o copie a documentului dar am uitat efectiv sa semnez, poate fi motiv de respingere a dosarului ,,lipsa semnatura pe stampila.Pot face contestatie?Daca da...cum formulez?
Multumesc ptr.raspunsuri.
Societatea la care activez are domeniul de activitate principal 4321-inst.electrice cu activitati secundare de proiectare si executie bransamente electrice,inchiriere utilaje,bransamente de apa. Este obligata sa majoreze sal.la 3000lei la toti angajatii indiferent de functie?
Primul a decedat bunicul dupa acesta ,bunica si dupa ea,copilu lor. Tatal meu este frate doar dupa mama.In total au foat 3 frati...2 cu aceiasi parinti si tata avut inainte de casatoria bunicii.
,,A,, este copil doar dupa mama,avut inaintea casatoriei acesteia. Dupa casatorie a mai avut 2 copii. A murit sotul ei iar pe certificatul de mostenitor al sotului sunt trecuti doar copii acestora(B+C). Mama a murit si ea, dupa ea a murit si unul din copii(baiatul din casatorie,,B,,). Cum se imparte mostenirea fata de A+B+C?
Daca nu se mai stie nimic despre nepotii fiecarei defuncte ptr.a li se trimite acasa citatiile, ce se poate intampla? Exista un termen de 15 zile ptr a plati datoria - impozitul la ANAF,daca nu il platesc ce face ANAF.ul?
Ce am putea face noi in aceasta situatie?Il poate forta ANAF pe tata sa plateasca datoria?Cum am putea intra in posesia acestui imobil?
Este o adresa catre defuncte prin care ANAF le informeaza ca s.a pus sechestru jn lipsa lor.
Teren detinut de 2 rude indepartate,decedate,este sechestrat de anaf. Tatal meu-nepot, a primit un plic cu o adresa destinata decedatelor propietare cum ca este sechestrat si urmeaza a fi valorificat.As dori sa platesc datoria la stat dar tata sa devina proprietar pe imobil. Mentionez ca nu detinem nici un titlu de propritate. Acestea au fost furate.