avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONFORM CU ORIGINALUL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONFORM CU ORIGINALUL

Este vorba de depunerea unui dosar la o Autoritate si de acceptarea lui ptr.Atestare. Intr-un Ordin la un anumit articol este precizat: ,,atestatul emis de .... de tip ..... sau alte atestate care includ competenţele de tip .., în termen de valabilitate la data depunerii cererii de ........,se depune în copii certificate „conform cu originalul“; .Daca am aplicat stampila ,,conform cu originalul,,pe o copie a documentului dar am uitat efectiv sa semnez, poate fi motiv de respingere a dosarului ,,lipsa semnatura pe stampila.Pot face contestatie?Daca da...cum formulez?
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 19:55, 28 Februarie 2019
Ar fi trebuit sa semnati si sa si treceti numele in clar, asta e varianta in cele mai multe cazuri, sau macar sa fi fost si semnatura. Vedeti daca se poate rezolva, depinde de la caz la caz, necunoscand exact despre ce e vorba, nu cred ca se poate sti ce se va intampla. In anumite situatii, o autoritate, institutie, sau ce o fi, va solicita sa remediati problema. Cel mai bine este sa o rezolvati, nu sa asteptati sa va respinga ca sa faceti contestatie!
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
DRAGANLAW, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație afm Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Bună seara, Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri ... (vezi toată discuția)
Conform cu originalul mefistos mefistos As dori sa stiu si eu daca exista un act normativ care reglementeaza conformarea cu originalul a documentelor de catre functionarii publici care nu au studii ... (vezi toată discuția)
Verificare stampila cu tus albastru adriantemax adriantemax cum se pot verifica niste acte daca au stampila printata cu inkjet sau laser , fata de stampila cu tus albastru normal ce se poate intampla daca se trimit ... (vezi toată discuția)