Este vorba de depunerea unui dosar la o Autoritate si de acceptarea lui ptr.Atestare. Intr-un Ordin la un anumit articol este precizat: ,,atestatul emis de .... de tip ..... sau alte atestate care includ competenţele de tip .., în termen de valabilitate la data depunerii cererii de ........,se depune în copii certificate „conform cu originalul“; .Daca am aplicat stampila ,,conform cu originalul,,pe o copie a documentului dar am uitat efectiv sa semnez, poate fi motiv de respingere a dosarului ,,lipsa semnatura pe stampila.Pot face contestatie?Daca da...cum formulez?
Ar fi trebuit sa semnati si sa si treceti numele in clar, asta e varianta in cele mai multe cazuri, sau macar sa fi fost si semnatura. Vedeti daca se poate rezolva, depinde de la caz la caz, necunoscand exact despre ce e vorba, nu cred ca se poate sti ce se va intampla. In anumite situatii, o autoritate, institutie, sau ce o fi, va solicita sa remediati problema. Cel mai bine este sa o rezolvati, nu sa asteptati sa va respinga ca sa faceti contestatie!