avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

,,A,, este copil doar dupa mama,avut inaintea casatoriei acesteia. Dupa casatorie a mai avut 2 copii. A murit sotul ei iar pe certificatul de mostenitor al sotului sunt trecuti doar copii acestora(B+C). Mama a murit si ea, dupa ea a murit si unul din copii(baiatul din casatorie,,B,,). Cum se imparte mostenirea fata de A+B+C?
Cel mai recent răspuns: Claudymariaa , utilizator 20:24, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
Dupa mama se imparte intre A, B si C in parti egale.
Dupa B doar descendentii lui sau, daca nu are descendenti si sotie, A si C, A avand 1/4 si C 3/4
Primul a decedat bunicul dupa acesta ,bunica si dupa ea,copilu lor. Tatal meu este frate doar dupa mama.In total au foat 3 frati...2 cu aceiasi parinti si tata avut inainte de casatoria bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire cristina1980 cristina1980 Bunicii mei au avut o casa si niste terenuri, adica parintii mamei mele. ok... bunica-miu a murit in 2004 si mostenirea a ramas 1/4 la bunicame-a si 3/4 la ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire DrThrax2010 DrThrax2010 am si eu o intrebare legata de o mostenire, bunica mea are mostenire un teren de 4166, care ea a avut 2 copii adica tata si unchiu, care ei au murit inaintea ... (vezi toată discuția)
Succesiune intrebare simpla abserban abserban Situatia este urmatoarea: Mama mea a murit inaintea bunicii, in total au fost 4 frati, noi suntem 2 mostenitori dupa mama. Intrebarea mea este mostinrea din ... (vezi toată discuția)