avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate Tudora Buzatu

Activitate Tudora Buzatu

Răspuns la discuția Constructie cu etaj
Durează mult un proces de obținere certificat de urbanism.Cand am împrejmuit terenul în 2016 mi l au eliberat,însă pt a construi magazin ,nu!
Cand am imprejmiut cu gard in 2016, au eliberat certificat de urbanism.Acu nu vor sa ma lase sa construiesc!Implicit sa mi elibereze certificat de urbanism.Cat durează un astfel de proces.Multumesc!
Răspuns la discuția Constructie cu etaj
Da,dar nu am primit nici un răspuns de 3 luni.Am mers la un arhitect si m a sfătuit să i au certificat de urbanism. Dar arhitectul a spus sa construiesc cu etaj dacă asa au spus cei de la primărie.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ati depus o cerere in vederea obtinerii autorizatiei ?

Vreau sa construiesc un magazin mic , însă cei de la primărie imi spun ca trebuie sa construiesc P+1 ca asa e zona!De unde stiu sigur ca in acea zona trebuie să construiesc cu etaj?Va Multumesc!
Durează mult un astfel de proces?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Va trebui sa va adresati instantei pentru obligarea la emiterea certificatului de urbanism...

Durează mult un astfel de proces?Multumesc!
Am un teren câștigat în instanță cu ordin de punere în posesie al prefectului contestat si pierdut în instanță de primărie,sunt proprietarul acestui teren si plătesc impozit către stat.Primaria refuză eliberarea certificatului de urbanism pentru constructie pe motiv că terenul e spațiu verde.Mentionez ca in urma cu 2 ani s a eliberat autorizatie de construire pentru împrejmuite.Daca un teren este imprejmit cu gard,cum poate fi domeniu public?Ce este de facut.Multumesc!