avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie cu etaj
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie cu etaj

Vreau sa construiesc un magazin mic , însă cei de la primărie imi spun ca trebuie sa construiesc P+1 ca asa e zona!De unde stiu sigur ca in acea zona trebuie să construiesc cu etaj?Va Multumesc!
Ati depus o cerere in vederea obtinerii autorizatiei ?
Da,dar nu am primit nici un răspuns de 3 luni.Am mers la un arhitect si m a sfătuit să i au certificat de urbanism. Dar arhitectul a spus sa construiesc cu etaj dacă asa au spus cei de la primărie.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ati depus o cerere in vederea obtinerii autorizatiei ?

Cei de la Primarie ar trebui sa va dea un raspuns in scris cu privire la interdictia de a construi intr-un anume mod/sau cu un anumit regim de inaltime.... ....Darrr,.. se pare ca de fapt nu aveti certif de urbanism ? Fara obtinerea certificatului de urbanism nu veti obtine Autorizatie ...
Durează mult un proces de obținere certificat de urbanism.Cand am împrejmuit terenul în 2016 mi l au eliberat,însă pt a construi magazin ,nu!
Cand am imprejmiut cu gard in 2016, au eliberat certificat de urbanism.Acu nu vor sa ma lase sa construiesc!Implicit sa mi elibereze certificat de urbanism.Cat durează un astfel de proces.Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Le trimiteti o adresa ref. la cererea de certificat de urbanism, le dati 5 zile sa vi-l elibereze, in caz contrar va adresati instantei pe obligatia de a face, cu daune pe zi de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre cladiri dana_silvy dana_silvy Buna dimineata ! As dori sa stiu daca construiesc un garaj , in curtea mea, care este imprejmuita de ziduri de beton , trebuie sa las distanta de la zid , ... (vezi toată discuția)