avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz eliberare certificat de urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz eliberare certificat de urbanism

Am un teren câștigat în instanță cu ordin de punere în posesie al prefectului contestat si pierdut în instanță de primărie,sunt proprietarul acestui teren si plătesc impozit către stat.Primaria refuză eliberarea certificatului de urbanism pentru constructie pe motiv că terenul e spațiu verde.Mentionez ca in urma cu 2 ani s a eliberat autorizatie de construire pentru împrejmuite.Daca un teren este imprejmit cu gard,cum poate fi domeniu public?Ce este de facut.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tudora Buzatu , utilizator 14:41, 11 Februarie 2018
Va trebui sa va adresati instantei pentru obligarea la emiterea certificatului de urbanism...
Durează mult un astfel de proces?Multumesc!
Durează mult un astfel de proces?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Va trebui sa va adresati instantei pentru obligarea la emiterea certificatului de urbanism...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi emise doua autorizatii de urbanism pe aceeasi linie de hotar intre vecini? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat in instanta civila cu vecinul. Revendicare teren acaparat, demolare de constructii si de imprejmuire neautorizate. Instanta a decis sa mi se ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism - imprejmuire, constructie danieluca2001 danieluca2001 Buna ziua, Am si eu o problema. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am obtinut printr-o hotarare de consiliu local o suprafata de pamant in extravilan pentru a ... (vezi toată discuția)
Constructie cu etaj Tudora Buzatu Tudora Buzatu Vreau sa construiesc un magazin mic , însă cei de la primărie imi spun ca trebuie sa construiesc P+1 ca asa e zona!De unde stiu sigur ca in acea zona ... (vezi toată discuția)