avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate emilia_cld

Activitate emilia_cld

Buna ziua! Stie cineva sa-mi spuna care e legislatia de functionare a unei ambulante private?
Multumesc!
Multumesc!
Multumesc!
Si doar cu contract part-time?
Multumesc!
Multumesc!
Răspuns la discuția cumul de atributii
Waw ! Intr-adevar la noi e posibil orice, deci sa nu ne lamentam ca se poate si mai rau. :) Oricum cu siguranta sunt mai multi in situatia noastra. Asta e !
Multumesc de mesaj!
Multumesc! 343206 Functionar in activitati comerciale, administrative si preturi, voi avea incadrare conform cerintelor (studii medii sau postliceale).
Toata grupa minora 343 - Alti lucratori cu studii medii in gestiunea economica si administrativa.
Multumesc!
Buna ziua!
Am o propunere de angajare part-time si nu stiu daca pot sa fiu angajata ca si consilier juridic. Am absolvit facultatea de drept in anul 2004, dar nu am profesat, deci nu am experienta juridica si nu inteleg problema cu stagiul si definitivatul, mai sunt valabile, se pare ca parerile sunt impartite. Nu figurez nici ca membru in Colegiul Consilierilor Juridici. Nu as vrea sa intru sub incidenta Legii 514.
In concluzie pe ce categorie din nomenclatorul de meserii ma pot angaja?????
Munca in speta nu va fi exclusiv juridica, voi fi un responsabil cu intocmirea actelor din interiorul firmei si a proiectelor ce vizeaza tot ce inseamna autorizari la nivel local. Nici angajatorul nu stie cum sa ma incadreze. Imi dati va rog o sugestie, un alt cod de incadrare din COR...?!
Multumesc!
Răspuns la discuția cumul de atributii
Multumesc! Mi-ati confirmat ceea ce stiam si detin. Nu ma avantajeaza, din pacate, stiu, dar asta e . :)
Buna ziua! Sunt un functionar public intr-o institutie deconcentrata. Sunt incadrata pe un post si pe langa aceasta inlocuiesc o alta colega care se afla in concediu de maternitate. In concluzie muncesc pentru 2 posturi. Intrebare: se poate aceasta fara sa mi se faca o decizie( sau un act) prin care se face cunoscut faptul ca inlocuiesc 2 ani o persoana? Retributia bineinteles e aceeasi, doar salariul meu. Multumesc!