Buna ziua! Sunt un functionar public intr-o institutie deconcentrata. Sunt incadrata pe un post si pe langa aceasta inlocuiesc o alta colega care se afla in concediu de maternitate. In concluzie muncesc pentru 2 posturi. Intrebare: se poate aceasta fara sa mi se faca o decizie( sau un act) prin care se face cunoscut faptul ca inlocuiesc 2 ani o persoana? Retributia bineinteles e aceeasi, doar salariul meu. Multumesc!
Daca va incalzeste cu ceva nu sunteti singura.Eu am fost restructurata,fiind sef birou, in urma OUG 63/2010.Deci Boc mi-a luat 25 % ,OUG 25%,am ramas cu salariul la jumatate,iar 2 colege au preferat sa-si bage 3 luni concediu fara plata sa plece la munca in strainatate.Lucrez singura intr-un birou,inlocuind 3 persoane si cu salariu la jumatate din cat luam.E tare nu ?Doar am dispozitie de coordonare .Eu comand ,eu execut.
Waw ! Intr-adevar la noi e posibil orice, deci sa nu ne lamentam ca se poate si mai rau. :) Oricum cu siguranta sunt mai multi in situatia noastra. Asta e !
Multumesc de mesaj!
Sef birou
filozoful
In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)