avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cumul de atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cumul de atributii

Buna ziua! Sunt un functionar public intr-o institutie deconcentrata. Sunt incadrata pe un post si pe langa aceasta inlocuiesc o alta colega care se afla in concediu de maternitate. In concluzie muncesc pentru 2 posturi. Intrebare: se poate aceasta fara sa mi se faca o decizie( sau un act) prin care se face cunoscut faptul ca inlocuiesc 2 ani o persoana? Retributia bineinteles e aceeasi, doar salariul meu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: emilia_cld , utilizator 19:28, 23 Ianuarie 2011
se va face o dispozitie de delegare de atributii. salariul va ramane acelasi, din pacate:)
Multumesc! Mi-ati confirmat ceea ce stiam si detin. Nu ma avantajeaza, din pacate, stiu, dar asta e . :)
Daca va incalzeste cu ceva nu sunteti singura.Eu am fost restructurata,fiind sef birou, in urma OUG 63/2010.Deci Boc mi-a luat 25 % ,OUG 25%,am ramas cu salariul la jumatate,iar 2 colege au preferat sa-si bage 3 luni concediu fara plata sa plece la munca in strainatate.Lucrez singura intr-un birou,inlocuind 3 persoane si cu salariu la jumatate din cat luam.E tare nu ?Doar am dispozitie de coordonare .Eu comand ,eu execut.
Waw ! Intr-adevar la noi e posibil orice, deci sa nu ne lamentam ca se poate si mai rau. :) Oricum cu siguranta sunt mai multi in situatia noastra. Asta e !
Multumesc de mesaj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de spor de conducere? filozoful filozoful In urma OUG 63/2010 serviciul de evidenta a fost reorganizat iar functia de sef serviciu a fost redusa.In schimb fisa postului meu a ramas aceeasi,adica ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de sporul de conducere? rianaadnana rianaadnana Pana la aparitia OUG 63/2010 am ocupat postul de sef birou SPCLEP,pentru care beneficiam de sporul de conducere de 25%.Acum,dupa ce am fost destituita din ... (vezi toată discuția)