avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate bycosmyn

Activitate bycosmyn

Bună ziua. Lucrez in Olanda si doresc sa mă întorc în România, dar am constatat că buletinul meu este expirat de 5 luni.
Mă pot întoarce în țară cu buletinul expirat? As avea probleme la vamă? Menționez că mă întorc în țară cu o firma de transport.
Mulțumesc anticipat!
Buna seara. As dori si eu sa aflu ce suma (aproximativa) si CUM pot recupera de pe urma impozitului luat din banii câștigati in Germania. Am muncit sezonier 2 ani, (primul sezon 10 saptamani - 3000€); al 2 lea sezon (10 saptamani 4000€), iar impozitul a fost permanent de 19%. Multumesc anticipat.
Buna ziua. Am 20 de ani si n-am încheiat cu nimeni si nimic niciun contract, in ciuda acestui fapt am primit acum 1 luna de zile un mesaj de la o firma TopFactoring, din ce am citit pe google sunt niste recuperatori, in care mi se aduce la cunoștință următoarele: "Pentru a evita consecintele legale generate de neplata debitului restant RCS-RDS, reveniti cu o decizie finala de plata la 021.306.78.08! Top Factoring". Cum spuneam Nu Am Avut si nici Nu Am niciun contract si niciun beneficiu cu cei de la RCS-RDS, dar cu toate acestea am primit acest mesaj acum 1 luna (căruia nu i-am dat importanta pana acum), dar astăzi am gasit pe telefon 1 apel de la un număr pe care l-am cautat pe google si am aflat ca este tot de la TopFactoring. Întrebarea mea este ce vor ăștia de la mine? Sau este doar o greșeală si ma "caută" aiurea? Scuzați daca nu am ales bine categoria, nu ma pricep. Multumesc anticipat.