avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare Impozit

Buna seara. As dori si eu sa aflu ce suma (aproximativa) si CUM pot recupera de pe urma impozitului luat din banii câștigati in Germania. Am muncit sezonier 2 ani, (primul sezon 10 saptamani - 3000€); al 2 lea sezon (10 saptamani 4000€), iar impozitul a fost permanent de 19%. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Recuperare impozit germania catalinp11 catalinp11 Buna seara! As dori sa stiu care este procedura de recuperare a impozitului platit in germania in baza unor contracte de munca sezoniere desfasurate pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie Premiera Premiera Sunt divortata - in timpul casniciei ,in urma unui litigiu de munca ,am primit 9000 ron pe care i-am depus intr-un cont alaturi de economiile noastre comune ... (vezi toată discuția)
Cum pot să recuperez suma de bani? Macsimilian Macsimilian Mă numesc Macsimilian,am fost într-o relație de 4 ani de zile ,pe parcursul acestor ani am cumpărat o maşină nouă împreună cu prietena mea ,crezând ... (vezi toată discuția)