avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot să recuperez suma de bani?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot să recuperez suma de bani?

Mă numesc Macsimilian,am fost într-o relație de 4 ani de zile ,pe parcursul acestor ani am cumpărat o maşină nouă împreună cu prietena mea ,crezând că v-a fi a mea soție ,am contribuit eu cu 4000 euro şi ea la fel ,am luat maşina şi am înscris pe numele ei ,Am mm echipat maşina complet cu tot ce are nevoie ,eu am ajuns cu tot cu cheltuieli în acest moment la 5000 euro ,am toate hârtiile cu viramente făcute inclusiv către firma unde am virat banii pentru a cumpăra această maşină ,de aproximativ 3 luni suntem certați şi se pare că nu mai există şansă de împăcare ,pentru a-mi recupera suma de bani ,se poate doar prin instanță ?Şi dacă am posibilitatea de a îmi recupera această sumă ?Vă rog să mă îndrumați cu un răspuns necesar pentru demersul pentru această problemă .Menționez ,această problemă este pe teritoriul Germaniei .Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 2 Ianuarie 2017
Menționez ,această problemă este pe teritoriul Germaniei .Vă mulțumesc.

Ati lasat ce era mai bun pentru final :D

Consultati un avocat in Germania, daca acolo locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie masina second. vicii ascunse doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Ajutor. masina second cu posibile acte false doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin virament bancar. incredere inselata ContSters292519 ContSters292519 Planuri de casatorie.intemeierea unei familii In urma cu 2 ani am inceput o relatie tot a fost frumos. Am fost si sunt cinstit cu onoare.demnitate si ... (vezi toată discuția)