avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate Sacha I.

Activitate Sacha I.

Buna ziua.Poate ma puteti ajuta cu pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a-l actiona pe tatal copilului(minor-13 ani) in judecata pentru pensie alimentara.Mentionez ca nu lucreaza legal,momentan este plecat in Anglia dar am copia dupa buletinul lui.Multumesc.
Buna ziua
As dori sa imi spuneti cam ce ar trebui sa scriu intr-un angajament de plata care urmeaza sa-l fac cu o firma de recuperari creant, sa fiu sigura ca nu mi se percep dobanzi si dobanzi penalizatoare si sa fiu sigura ca suma ramane cea de la care plec in momentul in care semnez acest angajament si nu creste in decursul anilor.
Multumesc
Buna ziua! Am un credit la care platesc ratele de circa 5 ani de zile in urma unei intelegeri de plata facuta cu cei de la firma de recuperare creante.Acum 4 zile am primit mesaj de la banca ca mi s-a pus poprire pe salariu iar azi dimineata am primit acasa somatie de executare silita pt acest credit...acum,intrebarea mea este :Se poate sa fiu data in judecata pt o suma la care eu deja platesc rate de cativa ani?Ce pot sa fac?Multumesc