avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! Am un credit la care platesc ratele de circa 5 ani de zile in urma unei intelegeri de plata facuta cu cei de la firma de recuperare creante.Acum 4 zile am primit mesaj de la banca ca mi s-a pus poprire pe salariu iar azi dimineata am primit acasa somatie de executare silita pt acest credit...acum,intrebarea mea este :Se poate sa fiu data in judecata pt o suma la care eu deja platesc rate de cativa ani?Ce pot sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:33, 13 Februarie 2018
Intrucat in expunerea Dvs ati facut referire la o firma de recuperat creante, insemana ca, in momentul de fata nu ati fost dat in judecata ci, doar se continua o executare silita. Daca vor fi intrunite conditiile legale, veti putea formula o contestatie la executare silita....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)