avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minor

Buna ziua.Poate ma puteti ajuta cu pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a-l actiona pe tatal copilului(minor-13 ani) in judecata pentru pensie alimentara.Mentionez ca nu lucreaza legal,momentan este plecat in Anglia dar am copia dupa buletinul lui.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:42, 23 Aprilie 2020
Buna ziua,
Formulati cerere in instanta si atasati copii de pe certificatul de nastere al minorului, sentinta de divort si de pe C.I.-urile dumneavoastra si tatalui.
Luati legatura cu un avocat.
Taxa de timbru este de 20 lei
Daca nu aveti cum sa dovediti ca are venituri veti primi sentinta dar baniiiiiii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferirea pensiei alimentare GabiBurduja GabiBurduja Buna ziua. Am trăit 8 ani cu un bărbat, in urma relației avem 3 copii(8,6 respectiv 3 ani)... De 1 an jumătate suntem despărțiți, nu am fost ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pt marirea pensiei alimentare? Dragoi Simona Dragoi Simona Va rog din suflet daca-mi puteti spune exact ce pasi trebuie sa fac pentru a mari pensia alimentara.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Buletin la 14 ani dragalinamihaela dragalinamihaela Am un baiat de 13 ani ,eu sunt divortata si avem custodie comuna cu tatal sau dar nu tinem legatura deloc de multi ani vreo 6...7 ani .Acum o sa faca 14 ani si ... (vezi toată discuția)