avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate kogeac

Activitate kogeac

Răspuns la discuția Complex Mamaia Histria - Pareri
Ulterior am descoperit ca structura ( cladirea ) nu are o autorizatie de contructie din partea primariei.

[ link extern ]

kogeac a scris:

Buna ziua,

Zilele trecute mam lovit de o situatie foarte neplacuta,
am rezervat 2 camere in complexul Mamaia Histria prin intermediul siteului booking.com.

Pe site pozele sunt ok, si pretul la fel.
Problema este ca in realitate situatia este complet diferita, pozele nu au nici o treaba cu realitatea, in plus camerele sunt foarte murdare, pline de gandaci/paianjeni si mucegai, aici puteti gasi video-uri realizate in interiorul complexului : [ link extern ] /

Din pacate din cauza oboseli, am ajuns in jurul orei 23:30 ... am semnat un contract care zice ca sunt de acord cu conditile oferite.

Aici gasiti descrierea completa a situatiei ==> [ link extern ]

As vrea sa stiu parerea dvs , ce as putea sa fac,

Nu ma intereseaza sa castig nimic, doar ca as fi fericit sa stiu ca alti turisti nu vor mai trece prin aceasta situatie.
Din pacate in Romania suferim toti, pentru faptul ca aceptam sa fim tratati in batjocora de prestatori de servici.

Va multumesc in anticip,

Buna ziua,

Zilele trecute mam lovit de o situatie foarte neplacuta,
am rezervat 2 camere in complexul Mamaia Histria prin intermediul siteului booking.com.

Pe site pozele sunt ok, si pretul la fel.
Problema este ca in realitate situatia este complet diferita, pozele nu au nici o treaba cu realitatea, in plus camerele sunt foarte murdare, pline de gandaci/paianjeni si mucegai, aici puteti gasi video-uri realizate in interiorul complexului : [ link extern ] /

Din pacate din cauza oboseli, am ajuns in jurul orei 23:30 ... am semnat un contract care zice ca sunt de acord cu conditile oferite.

Aici gasiti descrierea completa a situatiei ==> [ link extern ]

As vrea sa stiu parerea dvs , ce as putea sa fac,

Nu ma intereseaza sa castig nimic, doar ca as fi fericit sa stiu ca alti turisti nu vor mai trece prin aceasta situatie.
Din pacate in Romania suferim toti, pentru faptul ca aceptam sa fim tratati in batjocora de prestatori de servici.

Va multumesc in anticip,
Discuție Raspuns la apel
Buna ziua,
Va rog din suflet, este cineva dragut sa imi corecteze si mie raspunsul la un apel ? Este pentru mama mea, trebuie sa raspuna da un apel si nu isi permite onorariul unui avocat din pensia de 450 ron.

[ link extern ]

Documentul permite modificarea online directa.

Cu stima va multumesc anticipat.
Discuție raspuns apel
Buna ziua Domnilor,

Mama mea avea un partaj cu fratii ei, si de curand processul sa inchiat, dupa sentinta unu din frati au facut apel, un apel cu care mama mea este de acord, accepta cererea fratele-lui fara obligatia de achitare a unei sulte.

Problema este ca avocatul care sa ocupat de acest process, cere incheierea unui nou contract de reprezentare juridica pentru care cere 1100 RON + tva.

Problema este ca aceasta suma o consider un pic exagerata, tinand cont ca procesul ar trebuii sa se termine la primul termen.

Ce anume imi recomandati sa fac ?
Este corecta suma ceruta de doamna avocat pentru raspunsul la apel si reprezentarea la primul proces ? corecta in baza preturilor medii actuale.
Buna Ziua,

De cateva zile am si eu o problema apparent mica,
Vecinul din scara alaturata sa decis sa isi renoveze appartementul, nimic anormal, cum probabil era si firesc omul a instintat doar locatari din scara lui.
In ultimele 3 zile in appartamentul meu este un zgomot insuportabil ( masurat cu iphonul e 97db, presupun ca nui o masuratoare atendibila )

Am sunat la 112 - mi sa zis sa sun la directia de sanatate publica ca dansi nu au aparate de masurat zgomotul.
Am sunat la directia de sanatate publica dupa ce mau "plimbat" prin toate departamentele miau dat acelasi raspuns ca nu au aparate de masurat zgomotul si cica totusi e o ora rezonabila.
Am sunat la politia locala, au venit sa constate doar daca lucrarile vecinului afecteaza structura blocului ( omul pune instalatia electrica ).

Sa inteleg ca in romania nu exista nici o solutie pentru asemenea probleme ? adica daca cineva doreste sa faca zgomot in timpul zilei nimic nul poate impiedica, totusi daca iphoneul meu indica 97db inseamna ca zgomotul e totusi insuportabil.

Poate va intrebati de ce nu plec de acasa, am un copil mic de 6 luni, si eu lucrez ca programator.

Mai exista ceva de facut in aceasta situatie ? Practic nu pot locui in casa, de lucrat nici nu se poate pune problema.