avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns apel

Buna ziua Domnilor,

Mama mea avea un partaj cu fratii ei, si de curand processul sa inchiat, dupa sentinta unu din frati au facut apel, un apel cu care mama mea este de acord, accepta cererea fratele-lui fara obligatia de achitare a unei sulte.

Problema este ca avocatul care sa ocupat de acest process, cere incheierea unui nou contract de reprezentare juridica pentru care cere 1100 RON + tva.

Problema este ca aceasta suma o consider un pic exagerata, tinand cont ca procesul ar trebuii sa se termine la primul termen.

Ce anume imi recomandati sa fac ?
Este corecta suma ceruta de doamna avocat pentru raspunsul la apel si reprezentarea la primul proces ? corecta in baza preturilor medii actuale.
Nu exista valori minime sau.maxime impuse/recomandate.Eu pot considera ca pt munca prestata v as percepe un onorariu de 1000 de lei pe termen,alt coleg 500 pt tot procesul samd.Din punctul meu de vedere onorariul solicitat nu este exagerat.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Onorariu ContSters407458 ContSters407458 Cate costuri include onorariul unui avocat intr-un proces pana la finalizare, onorariul nu este inclus intr-o suma fixa de la inceput pana la finalizare ? se ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului Statescu Statescu Buna seara! Un avocat, pentru reprezentare la [b]un singur termen[/b] (in recurs), a taiat chitanta de 1000 de lei. Instanta nu a fost de acord cu aceasta ... (vezi toată discuția)