avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina VR

Activitate Cristina VR

Buna seara,sunt intr-o confuzie totala,aud fel si fel de idei,deci va rog lamuriti-ma !!!
Am cumparat o casa prin licitatie dar nu pe numele meu ptr ca in momentul acela nu eram in tara,acum vreau sa trec casa de pe numele unei rude pe numele meu si al sotului...spuneti-mi va rog cat impozit platesc daca casa a fost cumparata in urma cu 5 luni ? 3% sau 16% ?
Răspuns la discuția Credit ipotecar
Imi cer scuze ca va deranjez,aceasta autorizatie de schimbare destinatie de unde se obtine?
Va multumesc mult !
Discuție Credit ipotecar
Buna seara,
Incerc de ceva timp sa cumpar prin credit ipotecar o casa P+E. In CF scrie ca este “Atelier auto+Locuinta”. Banca BRD ma plimbat aproape 3 luni ca intr-un final sa-mi respinga dosarul pe motiv ca ei considera parterul spatiu comercial...acum astept un raspuns si de la ING... daca nici ei nu vor,ce solutii imi dati sa pot cumpara aceasta proprietate???
Răspuns la discuția Atelier a
Mi-au spus ca trebuie sa faca proprietarul o modificare de proiect cu documentatia specifica apoi sa schimbe in CF la parter “atelier auto” in garaj,sa ramana locuinta cu garaj. Asa este ok?
Mie mi-se pare iar o pierdere de timp si bani...dar macar sa se rezolve...
Discuție Atelier a
Buna ziua,
Am o mare problema...vreau sa cumpar prin credit ipotecar o proprietate care in CF scrie ca este la parter “atelier auto” si la etaj locuinta. Banca nu vrea sa o ia ca garantie ptr ca ei o considera o proprietate mixta,desi nu a fost niciodata firma acolo sau punct de lucru,nu este nici service,pur si simplu proprietarul asta a vrut sa faca si nu a mai facut.ce pot sa fac in situatia asta???