Buna seara,
Incerc de ceva timp sa cumpar prin credit ipotecar o casa P+E. In CF scrie ca este “Atelier auto+Locuinta”. Banca BRD ma plimbat aproape 3 luni ca intr-un final sa-mi respinga dosarul pe motiv ca ei considera parterul spatiu comercial...acum astept un raspuns si de la ING... daca nici ei nu vor,ce solutii imi dati sa pot cumpara aceasta proprietate???
Daca proprietarul are inscrisa proprietatea in cartea funciara sub forma de atelier auto si locuinta, iar dvs luati un credit pentru cumparare locuinta si ei nu accepta si notiunea de atelier auto, singurul mod in a rezolva este o autorizatie de schimbare de destinatie, din atelier auto in magazie sau orice alt spatiu ce se poate anexa locuintei. Autorizatia de schimbare de destinatie se inscrie in cartea funciara impreuna cu un certificat fiscal care are mentiunea spatiului ca magazie sau ce anume se doreste.
Acte cadastru
xxx_paulll
Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul \\"Prima Casa\\",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Atelier a
Cristina VR
Buna ziua,
Am o mare problema...vreau sa cumpar prin credit ipotecar o proprietate care in CF scrie ca este la parter “atelier auto” si la etaj locuinta. ... (vezi toată discuția)