avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Atelier a
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Atelier a

Buna ziua,
Am o mare problema...vreau sa cumpar prin credit ipotecar o proprietate care in CF scrie ca este la parter “atelier auto” si la etaj locuinta. Banca nu vrea sa o ia ca garantie ptr ca ei o considera o proprietate mixta,desi nu a fost niciodata firma acolo sau punct de lucru,nu este nici service,pur si simplu proprietarul asta a vrut sa faca si nu a mai facut.ce pot sa fac in situatia asta???
Cel mai recent răspuns: Cristina VR , utilizator 16:59, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Profilul constructiei se schimba in CF cu o adeverinta de la primarie si 60lei.
Primaria va avea in vedere si diferenta de impozit, si functie de politica interna va va solicita declartii notarile si/sau alte documente.
Mi-au spus ca trebuie sa faca proprietarul o modificare de proiect cu documentatia specifica apoi sa schimbe in CF la parter “atelier auto” in garaj,sa ramana locuinta cu garaj. Asa este ok?
Mie mi-se pare iar o pierdere de timp si bani...dar macar sa se rezolve...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Cristina VR Cristina VR Buna seara, Incerc de ceva timp sa cumpar prin credit ipotecar o casa P+E. In CF scrie ca este “Atelier auto+Locuinta”. Banca BRD ma plimbat aproape 3 ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie incapere garaj in spatiu comercial georvad georvad Detin o locuinta aflata intr-un duplex, locuinta fiind structurata pe parter si etaj. La parter una dintre camera este garaj si as vrea sa-i schimb destinatia ... (vezi toată discuția)