avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare destinatie incapere garaj in spatiu comercial
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare destinatie incapere garaj in spatiu comercial

Detin o locuinta aflata intr-un duplex, locuinta fiind structurata pe parter si etaj. La parter una dintre camera este garaj si as vrea sa-i schimb destinatia in spatiu comercial. Garajul este parte integranta din locuinta nefiind o anexa si se afla in proprietatea mea. Daca nu fac modificari (doar zugravesc si montez gresie pe podea, am nevoie de aprobari sau autorizatie de la primarie pentru a schimba destinatia acestei camera, sau acordul altor vecini decat cei din duplex?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Acord vecin pt amenajare camera in podul unui duplex? ovidiu1984 ovidiu1984 Buna ziua, Stau intr-un duplex pe parter, are o placa de beton care desparte parterul de pod.Podul este unu mai inalt,despartit de un perete de caramida de ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Garaj transformat in spatiu comercial markyballer markyballer Buna ziua, Am intentia sa cumpar un garaj din sectorul doi de la parterul unei vile. Vreau sa stiu cam de ce acte am nevoie pentru a putea transforma acest ... (vezi toată discuția)