avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate Dawood

Activitate Dawood

Discuție Datorii
Buna seara.am doua datorii la același IFN....la una din ele mi-a venit oprire pe salariu 1/3 din acesta încă din luna iunie a fost prima oprire iar azi a venit pentru cea de a doua in care executorul judecătoresc cere 1/2 din salariul net in cazul in care mai sunt și alte opriri.Intrebarea mea este cat de legală este aceasta cota impusă avind in vedere că am un salariu net de 2100 Ron și deja mi se oprește 700 Ron .....1/2 din net pe care vor sa o oprească acum la ce se aplica ? ....la restul de net pe care-l mai am de luat sau la cei 2100.
O altă întrebare este cat de legal mai este aceasta oprire avind in vedere că una din datorii s a făcut în anul 2006 iar cealaltă în 2007.
Va rog sa mi răspundeți și eventual să mă sfătuiți ce am de făcut deoarece sunt in pragul maxim de disperare.....efectiv cu aceste propriri nu mai am cu ce trăi efectiv.
Va mulțumesc.
Cu respect.
Discuție Datorii
Buna ziua,am o executare silita pentru neplata unor rate la un IFN....dacă mă angajez și iau salariul pe un stat de plata,mă poate găsi să-mi facă proprire pe salariu?
Va mulțumesc.
Cu respect.
Discuție Credit
Buna ziua,am cumpărat în 2004 niște produse de la Altex,intre timp am divorțat și nu am mai avut resurse materiale sa plătesc ratele,acum după 14 ani mi-a venit înștiințare de la un birou judecătoresc de executare silita,cu tot ce înseamnă.....proprire pe salariu.....va rog să-mi spuneți cat de legal mai este după atîtia ani.
Va mulțumesc .
Cu respect.