avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii

Buna ziua,am o executare silita pentru neplata unor rate la un IFN....dacă mă angajez și iau salariul pe un stat de plata,mă poate găsi să-mi facă proprire pe salariu?
Va mulțumesc.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:33, 12 Martie 2018
Evident ca veti putea fi identificat/localizat si se va putea institui poprire asupra venitului salarial. Insa, inainte de a va preocupa problema angajarii/obtinerii unor venituri mai mult sau mai putin impozitate, poate ar trebui sa va preocupati putin si cu privire la temeinicia executarii silite....poate vor fi identificate unele aspecte care vor putea conduce la o posibila exonerare a Dvs cu privire la obligatia de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cine îmi poate spune și mie, dacă niște ifn ma ... bibicarina bibicarina Bună ziua. Cine îmi poate spune și mie, dacă niște ifn ma tot amenință cu executare silita, dar eu nu am nimic pe numele meu, am decât salariu. ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Cedare apartament CosminCostean CosminCostean Buna ziua, La inceputul anului 2008 am achizitionat, prin intermediul unui credit ipotecar un apartament in valoare de 80.000 EUR (5% avans). Din anumite ... (vezi toată discuția)