avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Alebamse

Activitate Alebamse

Răspuns la discuția Munca în ture
Va mulțumesc frumos pt timpul și sfaturile pe care mi le-ați acordat.. Mi-ați fost de foarte mare ajutor.
Discuție Munca în ture
Bună seara. As avea nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastră deoarece nu m-am mai confruntat niciodată cu o asemenea situație și nu prea știu cum sa procedez. Lucrez în ture de 7ani în toată aceasta perioada turele neau fost modificate... Având un program haotic. Problema e ca în noiembrie am ajuns în urgente deoarece nu mai puteam sta în picioare...imi era rău nu mai puteam manca nimic... Și am slăbit 6kg într-o săptămână. Am fost internata miau făcut toate analizele am stat de vorba cu doctorii și aceștia miau spus ca sunt epuizata ca organismul meu efectiv sa consumat și ca sunt la un pas de oboseala cronica.iau spus ca nu mai pot continua cu programul pe care îl am la locul de munca și acestia miau făcut recomandări la externare schimbarea locului de munca și evitarea muncii în ture. Va rog să-mi spuneți cum sa procedez și ce trebuie sa fac în situația mea... Va multumesc
Am achitat integral un apartament obținut prin programul prima casa. Vreau sa știu dacă cf - ul care îl am pe apartament se modifica în ideea în care între timp m-am casatorit.... Sau se ridica doar ipoteca de pe el?
Răspuns la discuția Casatorie
Buna seara...Multumesc pt timpul acordat.in cazul in care as face un testament?...acesta ar fi mai greu de contestat banuiesc.(eu vreau doar sa protejez munca parintilor si a bunicilor).
Răspuns la discuția Casatorie
Buna ziua...multumesc frumos pt timpul acordat.Asa ma gandeam si eu ca un testament ar fi cea mai sigura procedura.

gi-jane2 a scris:

Nu e necesar sa incheiati nicio conventie, bunurile mostenite si cele cumparate inainte de casatorie saunt si raman proprii ale dvs, in cazul unui divort, nu se impart, iar in cazul unui deces, nicio conventie nu va ajuta, ca sotul va mosteneste, mosteneste 1/4 din tot ce aveti dvs,. Puteti lasa un testament ca el sa mosteneasca cat de putin se poate.

Discuție Casatorie
Buna ziua.Urmeaza sa ma casatoresc anul acesta si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa gestionez niste lucruri.Detin o locuinta obtinuta prin programul prima casa,am un apartament primit de la bunicii mei prin contract de uzufruct dansi traiesc.As vrea sa stiu daca in caz de divort acest contract poate fi afectat.(daca poate solicita parte din bun)Mentionez ca sunt singura la parinti astfel urmand sa mai mostenesc niste imobile si terenuri.Care ar fi solutia cea mai buna astfel incat tot ce detin eu dinaintea casatoriei,ce urmeaza sa mai primesc din partea familiei sa ramana doar copiilor mei si parintilor mei?(in caz de deces) iar in situatia unui divort acestea sa nu fie impartite.Va multumesc
Discuție Casatorie
Buna ziua.Urmeaza sa ma casatoresc anul acesta si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa gestionez niste lucruri.Detin o locuinta obtinuta prin programul prima casa,am un apartament primit de la bunicii mei prin contract de uzufruct dansi traiesc.As vrea sa stiu daca in caz de divort acest contract poate fi afectat.(daca poate solicita parte din bun)Mentionez ca sunt singura la parinti astfel urmand sa mai mostenesc niste imobile si terenuri.Care ar fi solutia cea mai buna astfel incat tot ce detin eu dinaintea casatoriei,ce urmeaza sa mai primesc din partea familiei sa ramana doar copiilor mei si parintilor mei?(in caz de deces) iar in situatia unui divort acestea sa nu fie impartite.Va multumesc